|
کابل فردا آفتابی
قندهار فردا ابر پراکنده
هرات فردا آفتابی
مزارشريف فردا نا معلوم
غزنی فردا ابر پراکنده
جلال آباد فردا احتمال بارندگی
باميان فردا احتمال بارندگی
زرنج فردا آفتابی
ميمنه فردا احتمال بارندگی
مهمترین برنامه ها
تازه ها:
کليد گروپ
حناربانی چهارشنبه به کابل می آید
تهيه شده توسط کلیددوشنبه 10 دلو 1390 ساعت 10:19
حنا ربانی کهر وزیر خارجه پاکستان قرار است برای گفتگو با مقامات افغانستان در مورد تحکیم روابط سیاسی دو کشور و همکاری در روند صلح، به کابل سفر کند.
جانان موسی زی، سخنگوی وزارت خارجه، روز یکشنبه در یک نشست خبری گفت که خانم حنا ربانی کهر وزیر خارجهء پاکستان برای گفتگو با حامد کرزی رئیس جمهور و زلمی رسول وزیر خارجهر در مورد تحکیم روابط دوستانهء دو کشور و از سر گیری همکاریهای پاکستان در روند صلح با افغانستان روز چهارشنبه به کابل میآید.
موسی زی سفر وزیر خارجهء پاکستان به افغانستان را در تأمین روابط سیاسی دو کشور مهم خوانده و گفته است که آمدن وزیر خارجه پاکستان به کابل، در تأمین روابط دوستی دو کشور تأثیر مثبت خواهد داشت.
وی همچنین گفته است که ادامهء همکاری پاکستان در روند صلح نیز پیامد خوبی خواهد داشت.
سخنگوی وزارت خارجه گفته است که دولت پاکستان در روند صلح افغانستان نقش اساسی دارد و پاکستان باید در این راستا کمکهایش را دریغ نکند.
به گفته وی، ناامنی و تروریزم مشکلات مشترک هر دو کشور بوده که پاکستان نیز از آن رنج میبرد.
سفر ربانی کهر در حالی به افغانستان قرار است صورت گیرد که روابط سیاسی افغانستان با پاکستان پس از کشته شدن برهان الدین ربانی رییس شورای عالی صلح افغانستان، دچار تنش شده است.






