Get Adobe Flash player

دريافت تازه ترين مطالب

کابل فردا آفتابی

26˚C
11˚C

قندهار فردا ابر پراکنده

34˚C
20˚C

هرات فردا آفتابی

31˚C
17˚C

مزارشريف فردا نا معلوم

30˚C
20˚C

غزنی فردا ابر پراکنده

21˚C
12˚C

جلال آباد فردا احتمال بارندگی

28˚C
17˚C

باميان فردا احتمال بارندگی

13˚C
5˚C

زرنج فردا آفتابی

38˚C
28˚C

ميمنه فردا احتمال بارندگی

26˚C
19˚C
وضعیت آب و هوا

مهمترین برنامه ها

آگهی
آگهی
آگهی
آگهی
آگهی

کليد گروپ

مطالعه طرح حزب اسلامی توسط حکومت افغانستان

تهيه شده توسط کلید
يكشنبه 16 دلو 1390 ساعت 08:48

مطالعه طرح حزب اسلامی توسط حکومت افغانستان

یکی از اعضای حزب اسلامی مدعی شده است که دولت افغانستان سرگرم مطالعه طرح ارائه شده از سوی حزب اسلامی افغانستان می باشد.

غیرت بهیر از اعضای برجستهء حزب اسلامی و رئیس هیئت اعزامی مذاکره کننده این حزب به کابل گفته است که طرح صلح حزب اسلامی به حکومت افغانستان سپرده شده و کابل سرگرم مطالعه این طرح است.

به گزارش خبرگزاری بخدی، بهیر به این خبرگزاری گفته است، طرح صلح حزب اسلامی در مرحله دوم مذاکرات به حکومت افغانستان سپرده شده است.

به گفته بهیر، در مرحله دوم مذاکرات در ماه دسمبر، هیئت حزب اسلامی و حکومت افغانستان بیشتر باهم تبادله افکار کردند.

این عضو حزب اسلامی در مورد مواد این طرح چیزی نگفته است، اما به نظر می رسد در طرح صلح حزب اسلامی، به خروج نظامیان خارجی از افغانستان، انتخابات مجدد و سهم دادن حزب اسلامی در قدرت سیاسی تاکید شده باشد.

حزب اسلامی در ماه جولای نیز هیئتی را به ریاست غیرت بهیر به کابل فرستاد و اعضای این هیئت با حامد کرزی رئیس جمهور، قوماندان عمومی ناتو و سفیر امریکا در کابل ملاقات و گفتگو کردند.

حزب اسلامی اعلام کرده است که برای پایان دادن به خشونت های جاری در افغانستان گفتگو های صلح را با حکومت آغاز کرده است.

همزمان با این تصمیم حزب اسلامی، گروه طالبان نیز وارد مذاکراتی در پیوند با موضوع ختم جنگ در افغانستان با امریکا بر اساس طرح دفتر قطر شده است.

آغاز این گفتگوها، امیدواری ها برای نایل آمدن به یک صلح پایدار در افغانستان را افزایش داده است.

در ده سال گذشته این نخستین باریست که گفتگوهای جدی صلح بین حکومت افغانستان و حزب اسلامی صورت می گیرد.

غیرت بهیر گفته است که نتایج گفتگوی مراحل اول و دوم مذاکرات رضایت بخش بوده و قرار است در آینده نزدیک مرحله سوم مذاکرات آغاز شود.

بهیر در باره زمان دقیق آغاز مرحله سوم مذاکرات چیزی نگفته اما اعلام کرده است که حزب اسلامی منتظر تماس حکومت است تا این مرحله مذاکرات شروع شود.

بهیر گفته است که برای حزب اسلامی فرقی نمی کند که حکومت افغانستان کدام منطقه و کشور را برای انجام مذاکره تعیین می کند.

غیرت بهیر گفته است  که حزب اسلامی در مذاکرات جاری با گروه طالبان هماهنگ نمی باشد.

وی گفته است "ما تا اکنون مستقل عمل کردیم و در مورد اینکه طالبان با کی و چگونه مذاکراه می کنند؛ حزب اسلامی در جریان نیست."

 

اشتراک با دوستان آيا می دانيد اشتراک گذاری در انترنت چيست؟!

نظر ها (0)

نوشتن نظر